Izjava o zaštiti privatnosti i prikupljanju ličnih podataka kupaca/korisnika i njihovom korišćenju

Kvazar – Budućnost čitanja se obavezuje da će čuvati privatnost svojih kupaca/korisnika. Kvazar – Budućnost čitanja nema prava da Vaše lične podatke prosleđuje ili daje na uvid trećim licima. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo našoj redakciji kojoj su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Upotreba „kolačića“ (cookies) na sajtu kvazarknjige.rs

Kako bi ova internet stranica radila pravilno i u cilju poboljšavanja vašeg iskustva pretraživanja, ova stranica mora na vaš računar da sačuva malu količinu podataka, odnosno da pristupi tim već sačuvanim podacima (tzv. cookies datoteke ili „kolačići“). Preko 90% svih internet stranica koristi ovu praksu, ali prema propisima obavezni smo da pre skladištenja „kolačića“ tražimo vašu dozvolu (nakon prve posete sajtu kvazarknjige.rs, videćete prozor sa ovom izjavom i dugmetom Prihvatam). Korišćenjem ove internet stranice pristajete na upotrebu „kolačića“.